sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Jälkitreenit Rahametsässä

Taas oltiin jälkimetsässä. Ensimmäisenä Retku näyttää mallia muille, miten kunnon jälkikoira jäljestää.

Retkulla pysyy hyvin nenä maassa ja jälki sujui kuin vanhalta kisakoiralta. Kaikki kepit löytyivät varmalla otteella ja tottakai myös herkkupurkit.

Luka oli ensimmäistä kertaa jäljellä, mutta nenän käyttäminen sujui kuin vanhalta tekijältä. Luka oli erittäin kiinnostunut kepeistä, mikä on vaan tosi hyvä ja sitä kannattaa hyödyntää. Kepit ja herkkupurkit löysivät oikeaan suuhun!

Ciaran sulkeiset. Tässä opetellaan pysymään maassa PAIKALLAAN...
Ciara jäljesti myös varmoin ottein. Sillä on hyvin intoa ja varmuutta! Ciara eteni varmoin askelin ja nenä löysi niin kepit kuin makupalapurkitkin.
Bonolla oli vauhti päällä! "Hei, eiks se ollut niin, että täält piti ettiä niitä ruokakippoja?!" Kepit ei vielä oikein kiinnostanut, mutta harjoitus tekee mestarin.
Ninjan vuoro lähteä jäljelle. Ninjalla meni jälki hyvin, mutta ohjaajan toimissa olisi TAAS ollut toivomisen varaa. Pitäisi aina osata luottaa siihen koiraan! Se koira jäljestää, eikä ohjaaja... ;D
Kakaroiden leikkihetki kovan urakan jälkeen. Kuvassa Kara, Ciara ja Luka.

Lisää leikkiä. Kuvassa Kara, Bono ja Ciara.

Ja vielä leikitään! Kuvassa Kara, Bono, Ciara ja Luka.

Loikkanäyte Ciaran tyylillä.

Ciaralle ja Lukalle tuli kesken kaiken jano, mutta onneksi baari oli auki ja juomatarjoilu toimi. Jonotus oli sujuvaa ja toiset huomioivaa.

Ensi sunnuntaina mennäänkin sitten taas Löytynmäen koulutuskentälle tottistelemaan!

Ei kommentteja: