keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Sabina 1.11.1997 - 22.4.2009

Sabina on mennyt tänään klo 11.45 koirien taivaaseen.

Sabina syntyi 1.11.1997 ja tuli meille uuden vuoden päivänä 1998 pienen pienenä rääpäleenä. Siinä oli tosi kiltti koira! Sabina ei tehnyt koko elinaikanaan mitään tuhoja kotona, oli lempeä kaikille ja tykkäsi kaikista, niin ihmisistä kuin eläimistä. Pitkän elämänsä aikana Sabina sai paljon ystäviä niin ihmisistä kuin eläimistäkin.

Tässä kuvassa Sabina on lempilenkkipaikassaan eli Ajiksella. Siellä tehtiin lenkkejä lukemattomia kertoja, jahdattiin jäniksiä ja muuten vaan nuuskittiin paikkoja. Joskus törmättiin hevosiinkin, mutta ne oli Sabinan mielestä sen verran isoja otuksia, ettei niille kannattanut ruveta rähjäämään.

Sabina harrasti nuoruusvuosinaan pk-hakua, raunioetsintää sekä tottista kotitarpeiksi. Vanhemmalla iällä Sabinan tehtäviin kuului kaverikoirana toimiminen. Lukuisat käynnit vanhainkodeissa, päiväkodissa ja vammaisten luona toivat Sabinalle myös Kennelliiton myöntämän kunniakirjan ja mitalin, jotka vastaanotettiin Lahden Kansainvälisessä koiranäyttelyssä vuonna 2006.

Sabina oli rauhallinen ja hyvin itsevarma koira. Suuresta koostaan huolimatta siitä tykkäsivät myös monet sellaiset ihmiset, jotka muuten karttoivat saksanpaimenkoiria. Sabinasta sanottiinkin, että siinä on hyvä koira antamaan siedätyshoitoa koirapelkoisille.
Sabina tuli hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Se ei koskaan haastanut riitaa, vaan lähti mieluummin pois paikalta. Meillä olikin vuosien mittaan useampia kodittomia sijaiskotikoiria Sabinan hyvässä hoidossa eri pituisia aikoja.

Meiltä on nyt lähtenyt rakas ystävä ja suru on suuri kaikilla täällä meillä kotona, mutta myös ystävillä! Toivotamme Sabinalle hyvää matkaa koirien taivaaseen, jossa odottaa jo suuri joukko vanhoja ystäviä ja kavereita. Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet ja olette edelleen tukenamme tänä raskaana aikana! Ja kiitos Sabinalle siitä ajasta, jonka vietit luonamme! Toista samanlaista ei tule koskaan.
Jos teillä on kivoja muistoja Sabinasta ja haluatte jakaa ne meidän muiden kanssa, niin niitä voi kirjoitella tuonne kommentteihin.

3 kommenttia:

Aija, Gini ja Chili kirjoitti...

Osanottomme...Anne sä tiedät.....:(

Riesa ja Kuura kirjoitti...

Joo, tiedän. :(
Vieläkin on kova ikävä! Kyllä se Sabina vaan jätti ison kolon meidän kaikkien elämään.

Kaarina kirjoitti...

Vaikeaa on luopua uskollisesta ystävästä. Voimia teille.