torstai 26. helmikuuta 2009

Rekkarit laitettu tänään postiin

Rekisteripaperit on tänään laitettu postin kuljetettavaksi uuden hienon vauvakirjan kera, joten olkaahan tarkkoina postilaatikollanne parina seuraavana päivänä! Ja postin luotettavuuden tuntien ilmoita HETI, ellet ole saanut postia maanantaihin mennessä. Tosin niiden pitäisi ykkösluokan postina olla perillä jo huomenna, mutta viimeistään siis maanantaina.

Lisää kotiutumiskuvia ja muitakin saa laittaa tulemaan, niin saadaan taas blogiin "uutta verta". Me yritetään kanssa laitella näistä jäljellä olevista kuvia tänne, mutta mentiin ostamaan uusi kamera, niin ensin pitää vähän opetella sen käyttämistä, ennenkuin uskaltaa niitä otoksia tänne kaiken kansan nähtäväksi laittaa.

Varaustilanne: Abigail lähtee huomenna, Huti on näillä näkymillä lähdössä parin viikon päästä, mutta siitä ei vielä ole täyttä varmuutta, joten varmasti on tällä hetkellä vapaana enää Riesa Rinsessa.

3 kommenttia:

raparperit kirjoitti...

okohan se riesa rinsessa ny kumminkaa nii kauheen varmastiu vapaana ;)

Riesa ja Kuura kirjoitti...

No ei se enää ole - sille on nyt uusi koti löytynyt ja sitä tullaan hakemaan sunnuntaina. Että niin se sitten kuitenkin meni! Vähänkö itkettää...

Huti käy keskiviikkona katsastamassa uuden kodin ja ellei siellä oleva vanhempi koiruli hyväksy sitä, niin sitten Hutille on pari ottajaa jo jonossa. Eli saat nuo pentuaitaukset mopokakaroille ihan pikapuoliin!

Ja kuinkas siellä Raparperilässä voidaan paksusti? Onko masueliöt kovasti liikkuneet ja myllänneet vatsanahkaa viime päivinä. :)

raparperit kirjoitti...

mitä sä menin laittamaan sen rinsessan maailmalle ? eikö me sovittu että et laita !!!!!

raparperilässä masu raahaamaata ja ens viikkolla tarvittas jo ainaki tosta pentuaitausta