tiistai 30. marraskuuta 2021

Webekhet's I Want To Be Free 'Basso'

Omistajan ajatuksia:

"Basso 6kk ja 23,4kg.

Olet reipas, rauhallinen ja avoin. Opit nopeasti ja jaksat keskittyä oppimaan. Teet mielelläsi niitä töitä mitä pyydetään. Tyhmän työt olet toistaiseksi jättänyt välistä, olen sinulle kiitollinen siitä.

Kärsivällisyyttä unohdin tilauslomakkeessa sinulle toivoa, joten sitä ei kauheasti ole, mutta onneksesi omani on lisääntynyt. Uskon että sinäkin saat sitä lisää kun kasvat.

Olet hauska ja huumorintajuinen ja olet hienosti sulahtanut laumaamme ja ottanut paikkasi siinä. Siskosi Hilma on sinulle kaikki kaikessa, ja minä heti toisena kaikessa - tästä meidän täytyy vielä keskustella.

Osaat jo hienosti istua, mennä maahan, tulla luokse käskystä, odottaa, ottaa sitten kun olet katsekontaktin jälkeen saanut luvan, nukkua yöt ja olla kiltisti työpäivät. Ymmärrät mitä tarkoittaa ei. Osaat myös seuraamisen alkeita, osaisit varmaan paremmin jos olisin keksinyt miten et syö sormiani (vaikka hanskat on kädessä) ruokaa antaessa, sillä mikään ei motivoi sinua niin kuin oma raakaruokasi.
Sinua ei hetkauta juuri mikään, olet ollut kaksi eri kertaa yhden yön hoidossa ja suoriuduit niistä mallikkaasti. Silti työpäivieni jälkeen haluat tulla syliini kiehnaamaan ja kertomaan, että no ehkä oli vähän ikävä. Ihana kun tulet, sillä niin minullakin oli sinua!

Basso, olet niin ihana ja rakas ja olen onnellinen ja kiitollinen, että minulla on sinut. Onneksi meidän yhteinen matka on vasta alussa, mitä sen varrella koemmekaan, otetaan se yhdessä innolla vastaan.Kuva (c) Riina Koivulahti

Ei kommentteja: