keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Talvinäyttely Lahdessa 17.1.2010

Olisiko halukkaita osallistumaan talvinäyttelyyn Lahdessa Kauppakeskus Sykkeen alakerrassa 17.1.2010?

Haaveilen saavani sinne ainakin neljä pentua, jotta voisin osallistua kasvattajaryhmään.

Tässä tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet:

http://www.lahdenkayttokoira.fi/File/16%20Talvinayttely%2017.1.10%20PM.pdf

Tässä vielä linkki ilmoittautumislomakkeeseen:

http://www.kennelliitto.fi/NR/rdonlyres/CD749508-E2B6-43F7-BB00-2EF18B92C1CE/0/skl_nayttelyilm_2008.pdf

Avustan tarvittaessa näytössä! Ilmoita minulle ilmoittautumisajan puitteissa, jos olet tulossa! :)

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Pääsenkö minä, vaikka minulta puuttuu toinen palli ja olen hieman huono käytöksinen? Ja onko vuosi 2009 vai 2010? T.Retku

Riesa ja Kuura kirjoitti...

No voi hitto! Hyvä kun huomasit ton vuosiluvun, mä korjasin sen nyt. Pääseehän se Retku, tottakai, mutta se toisen pallin puuttuminen on hylkäävä virhe. Että ei kuiteskaan kannata maksaa tota osallistumismaksua siitä, että tuomari sitten hylkää koiran. Harmi sinänsä, kun Retku olis muuten ihan ykkönen. Huono käytös ei ole este! :)

Unknown kirjoitti...

No onneksi meille tuo ulkonäkö ja muut sellaiset ominaisuudet on toisarvoisia, vaikka tässä komeita poikia ollaankin. T. Retku (nimensä veroinen mies). :)

Riesa ja Kuura kirjoitti...

Siis Retkuhan ON komea! Oikeestaan hyvä, että se on pallipuoli kun muutenhan se putsais pöydät joka näyttelyssä eikä kenelläkään muulla ois pienintäkään mahista! ;) Retku on MIES!

Eeva kirjoitti...

Me ollaan mukana! Vaikka mekään ei taata että käytös tulee olemaan erityisen kaunista.. :)

Riesa ja Kuura kirjoitti...

Nyt olis siis ainakin Alma ja Ciara varmuudella mukana. :)

Joo, käytöksestä ei tarvii välittää, kyllä ne tuomarit tietää, ettei nää juniorit oo ihan huippuluokkaa käytöksensä osalta. ;)

Olisko muita halukkaita?

Eeva kirjoitti...

Meille tämmöset näyttelyt on ihan uutta.. niin tarvittais vähän avustusta ja neuvoja ilmottautumisen ja kaiken muunkin suhteen. Kaikki tietämisen arvoinen on tervetullutta.. Oliskohan mahdollista vielä järkätä sellanen yhdistetty jälkitreeni ja näyttelyharjoitus??

Riesa ja Kuura kirjoitti...

Ekaks pitää täyttää toi linkistä löytyvä ilmoittautumislomake. Sitä ei voi tallentaa, mutta sen voi täyttää koneella ja tulostaa.

Sitten pitää maksaa se osallistumismaksu siinä toisessa linkissä olevalle tilille. Ilmoittautumislomake ja kuitti laitetaan sitten kirjekuoressa siihen osoitteeseen, joka löytyy linkistä.

Kyllä me voidaan pitää tuollainen yhdistetty jälki- ja näyttelyharjoitus! Sovitaan vaan joku ajankohta - olisko joku sunnuntai. Voin tässä katsella sopivaa päivää ja laitella viestiä tulemaan. :)

Riesa ja Kuura kirjoitti...

Unohtakaa se kasvattajaryhmä! Mä sain uutta tietoa, jonka mukaan ainoastaan pentunäyttelyssä voi kasvattajaryhmässä olla kaikki pennut samasta pentueesta. Nää ei ole enää tammikuussa pentuikäisiä, joten pitäisi olla useammasta pentueesta koiria, joten se siitä.

Mutta olis se kiva nähdä mahdollisimman monta teitä siellä näyttelyssä. Eikä tarkoitus ole kisata verenmaku suussa, vaan ihan leikkimielellä! :)