tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kesäkuulumisia

Taas on tullut paljon kuulumisia meidän kasvateilta. Laitan tähän muutamia.

Kuva (c) Roopen kuvat

Harmin pentu Nova on käynyt oikein valokuvaajan kuvattavana. Tässä yksi upea kuva Novasta.


Kuva (c) Kati

Harmin pentu Hemin omistajalta tuli myös terveisiä: 'Hemi kävi tänään petotestissä sudella. Rohkeutta kakarakoirasta löytyy mutta ei se anna suden syödä itseään. Kehuja sai myös siitä, että alku "palaverissa" huomioi kyllä kaiken mutta hyvin coolisti siinä mun vieressä ihmisjoukossa pötkötteli. Testin jälkeen myös välitön palautuminen. Tällä viikolla Hemi on myös kuullu pyssyn pauketta eikä kyllä reagoi siihen mitenkään. On se vaan niin pätevä kakarakoira.'


 Kuva (c) Tulikukka

Heta on tehnyt tuttavuutta perheen chihupentujen kanssa. On se vaan pienen koiranpoikasen mahdoton ymmärtää, että on olemassa noinkin pieniä koiranpoikasia.


Kuva (c) Merja

Muskan paras kaveri on ehdottomasti Eme. Ja senhän näkee jo tästä kuvasta. 


Kuva (c) Taru
 
Riemu alkaa jo olla sinut auton kanssa. Tämän kuvan reissu oli kuulemma ensimmäinen ilman yökkimistä. Hieno juttu!


Kuva (c) Noora

Ricolla on ihan omat kesäpuuhat. Oli varmaan aika pelottavaa, kun kaikki räjähti siinä silmien alla! Rico yritti kyllä pelastaa tilanteen, mutta eihän pieni voi kaikkea tehdä.


Kuva (c) Suvi

Ronjan omistaja lähetti terveisiä. 'Onnellinen koira Saimaan rannalla. Päivät puuhaillaan mökillä ja metsässä, kerätään marjoja ja kantarelleja ja tietysti uidaan! Ja illalla tulee muuten tuolle koiralle (ja ihmisille) nukkumatti aika nopsakkaan!'Ei kommentteja: